Naša fakulta získala právo usporiadania národného kola 36. ročníka Ekonomickej sekcie ŠVČ!

Fakulta ekonómie a informatiky Univerzity J. Selyeho získala právo usporiadania národného kola 36. ročníka Študentskej Vedeckej Činnosti (ŠVČ), ktorá sa má konať v roku 2023. Súťaž bola ostrá, nakoľko o usporiadanie kandidovali ešte vysokoškolské inštitúcie Univerzita Miskolc a Univerzita Pannon (Veszprém). Rozhodnutie padlo 7. októbra 2020 na zasadnutí Odborného výboru pre ekonomické vedy Národnej vedeckej rady ŠVČ. Ekonomickú sekciu ŠVČ tak prvý krát získala inštitúcia spoza maďarských hraníc.

Vedecké študentské hnutie (ŠVČ) je najširšou a najkomplexnejšou formou manažovania talentov vo vysokoškolskom vzdelávaní v maďarskom jazyku. Je priestorom samovzdelávania, elitného vzdelávania a vedeckého vzdelávania. Prvé vedecké skúsenosti najtalentovanejších študentov sa rodia v podnetnej atmosfére workshopov ŠVČ okolo pod dohľadom školiteľov prác a výskumných pracovníkov.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.