Online marketing v centre pozornosti na TvT

8. novembra 2016. v Konferenčnej budove UJS prednášal v tematike online marketingu v zastúpení Maďarskej nadácie pre rozvoj podnikania Dr. Tamás Bokor, vyučujúci Univerzity Corvinus v Budapešti,. Vo svojej prednáške zvýrazňoval dôležitosť internetu a komunitných sietí v živote podnikaní. Prezentoval aktuálne údaje a výskumné výsledky týkajúce sa využívania komunitných sietí a uviedol aj konkrétne prípady z vlastnej praxe. Študentom poskytol aj šablónu, ktorá im pomôže pri vytváraní online marketingových plánov.

10. novembra 2016 v Konferenčnej budove UJS sa uskutočnila prednáška v tematickom okruhu online marketingu pod názvom Digitálna garáž. Prednášajúci - ktorí našu univerzitu navštívili z podniku Google - informovali študentov o projekte Google garáž, prednášali o jej dôležitosti aj v súvislosti s pracovným trhom a prezentovali aj ďalšie možnosti a riešenia, ktoré sa v online marketingu využívajú.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.