Medzinárodná vedecká konferencia UJS - Sekcia ekonomických vied

Na Univerzite J. Selyeho sa v dňoch 12. – 13. septembra 2017 konala Medzinárodná vedecká konferencia s názvom "Hodnota, kvalita a konkurencieschopnosť - výzvy 21. storočia", ktorej úspech  a uznanie rastie z roka na rok a vytvára tak priestor pre širokú a odbornú verejnosť na vzájomnú výmenu výsledkov výskumov a odborných skúseností. Vďaka aktívnej organizačnej práce sa do sekcie ekonomických vied tohto roku prihlásilo 60 účastníkov. Na dvoj dňovom rokovaní si záujemcovia mohli vypočuť 40 prednášok týkajúcich sa rôznych spoločenských a ekonomických trendov, väzieb 21. storočia.

Významnými hosťami tohtoročnej konferencie boli pán profesor Dr. h. c. prof. PhDr. Ing. Štefana Kassay, DrSc. a v jeho doprovode pán  doc. Ing. Františka Lipták, DrSc. a pán Ing. Kamil Mikulič, CSc., ktorí sú uznávanými predstaviteľmi podnikateľského, spoločenského a vedeckého života  na Slovensku. Pán profesor poctil našu univerzitu aj darovaním svojej 5-zväzkovej Pentalógie, v ktorej  sú spracované jeho viacročné podnikateľské skúsenosti. Pán profesor sa stretol aj s vedením univerzity a rokoval o možnostiach vzájomnej užšej  spolupráce do budúcnosti. Naši milí hostia sa zúčastnili rokovania v  rámci sekcie „Spoločenské a ekonomické trendy, vzájomné vzťahy (väzby) v 21. storočí”, kde sa pán profesor Dr. h. c. prof. PhDr. Ing. Štefan Kassay, DrSc. podelil o  svoje viacročné podnikateľské skúsenosti z pohľadu predsedu Dozornej rady  firmy I.D.C. Holding a.s.. Členovia Dozornej rady, doc. Ing. František Lipták, DrSc. a pán Ing. Kamil Mikulič, CSc. prednášali o často diskutovanej téme inovácií.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.