Univerzitné kolo ŠVOČ - sekcia "Ekonomické vedy"

Na Univerzite J. Selyeho sa 5. apríla 2017 v akademickom roku 2016/2017 uskutočnilo Univerzitné kolo ŠVOČ . V sekcii "Ekonomické vedy" boli prezentované práce na vysokej úrovni. Pod vedením predsedu poroty prof. Dr. Andrei Bencsik, CSc. štvorčlenná porota pri hodnotení stanovila nasledovné poradie víťazov:
 
1. Kamilla Sánta: Product placement: najúčinnejšia forma reklamy dnešnej doby, vedúci práce: PhDr. Erika Seres Huszárik, Katedra ekonomiky
 
2. Bc. Tamás Illés: Miestny obchod: primárny výskum v obci Komoča, vedúci práce: PhDr. Enikő Korcsmáros, PhD., Katedra ekonomiky
 
3. Bc. Réka Győző: Rozvoj vidieckeho cestovného ruchu v okolí obce Búč, vedúci práce:  Ing. Ondrej Takáč, PhD., Katedra matematiky a informatiky.
 
Prezentované práce boli nominované na prezentáciu na ŠVOČ pre študentov maďarskej národnosti žijúcich na Slovensku (FTDK) v Nitre.  

Na fotke zľava doprava poslucháči s diplomami: 

Bc. Réka Győző III. miesto na ŠVOČ  (4. z ľavej strany)
Kamilla Sánta I. miesto na ŠVOČ (5. z ľavej strany)
Bc. Tamás Illés  - II. miesto na ŠVOČ (6. z ľavej strany)
Bc. Attila Szeif účastník na ŠVOČ (7. z ľavej strany)

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.